Skip to main content
| Nieuws

Circulaire planten op de Reehorst sociaal verzorgd

In het prachtige en circulaire gebouw van de Triodos Bank staan onze circulaire planten in circulaire plantenbakken. Op hetzelfde landgoed is ook de Stichting de Wederkerigheid, een sociale zorgonderneming gevestigd.

Met de Wederkerigheid verzorgen we de planten en ook veel stekken, zaden en noten in gerecycled glas. Het glaswerk komt uit de restaurants van de Triodos Bank en vormen nu een prachtig decor met uitgelopen eikels en kastanjes van het landgoed en stekjes van planten in het kantoorgebouw.

De Wederkerigheid is een woon- en werkgemeenschap voor mensen vanaf 18 jaar oud met een (tijdelijke) afstand tot de maatschappij en de arbeidsmarkt. De plantverzorgers van de Wederkerigheid maken een korte wandeling over het landgoed om de circulaire planten in de Triodos Bank te kunnen verzorgen.

De samenwerking verloopt heel soepel, prettig en vertrouwd. Elke plantverzorger heeft zijn of haar activiteit gevonden om haar of zijn talent aan te kunnen spreken. Op naar een jarenlange samenwerking.

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service