Skip to main content
| Nieuws

Duurzamere plantverzorging met Dorrepaal

Bij Buitengoed Dorrepaal werken mensen met een verstandelijke beperking. De meewerkers werken op het terrein, in de villa of in de kas als tuinman, dierenverzorger, caissière of productie- of horecamedewerker. Ook werken meewerkers buiten het terrein voor externe opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij onze circulaire planten in SoZa in Den Haag. 

Meewerkers leren kamerplantverzorging en dat zo duurzaam mogelijk. Ze genieten van de verantwoordelijkheid om planten te verzorgen in een zakelijke omgeving. We geven samen de planten water en voeding, stoffen de planten, verwijderen dood blad en kijken welke plant extra verzorging nodig heeft.

De samenwerking is heel fijn door de open en goede sfeer in het team en aanvullende kennis bij de begeleiders. Zo hebben we al snel de plantenvoeding verder kunnen verduurzamen waardoor de planten er ook nog mooier uitzien. 

Buitengoed Dorrepaal is een fijne plek in Leidschendam-Voorburg waar je in de theetuin wat lekkers kan drinken, het kabouterpaadje naast de speeltuin kan ontdekken, boerderijdieren kan zien spelen en leuke kadootjes kan kopen, zie www.middin.nl.

 

 

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service