Skip to main content
| Nieuws

Zo duurzaam mogelijk

We zijn continu bezig met het verbeteren van de duurzaamheid van onze bedrijfsvoering. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verminderen van CO2 reductie. Natuurlijk is het hergebruiken van al onze producten een belangrijke CO2 reductie, maar ook in andere bedrijfskeuzes willen we zo min mogelijk CO2 uitstoot. Zo kiezen we bewust voor plantverzorgers uit de buurt. Dit levert bovendien een positieve impact voor de lokale gemeenschap. Zelf reizen we ook zo veel mogelijk met het openbaar vervoer. Gelukkig kunnen we weer met de trein reizen nu de Corona maatregelen daarvoor opgeheven zijn. 

We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke producten zoals biologische bestrijdingsmiddelen, maar ook biologische en circulaire verf. Ook vragen we onze leveranciers regelmatig naar duurzame en circulaire producten - misschien soms tot vervelends aan toe wink.  

We delen zoveel mogelijk assets. Dit doen we op allerlei gebieden van transportmiddelen tot en met ladders. 

Op dit moment zijn we aan het onderzoeken hoe we zo duurzaam en veilig mogelijk de hydrokorrels kunnen schoonmaken die we altijd hergebruiken. Deze werkzaamheden worden ook gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom willen we een proces dat bij hun mogelijkheden aansluit en toch zo duurzaam en veilig mogelijk is. 

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service