Skip to main content
| Nieuws

Bloeiende planten ipv geknipte bloemen

Wat is het soms lastig om voortdurend duurzaam bezig te willen zijn. Zo heb ik een haat-liefde verhouding met bloemen. Bloemen vind ik prachtig. Ik ben dol op narcissen - voor mij het eerste teken dat de lente er aankomt. De krokussen zie ik nu al met hun kopjes boven de grond uit zien steken. Daar word ik heel blij van. 

We geven bloemen vaak kado. Dit doe ik zelf helaas met steeds minder plezier, wetende dat het een wegwerpproduct is waarbij in de productie nog veel schadelijke chemicalieën worden gebruikt. 

Graag halen we de natuur van buiten naar binnen. Met Circular Green laten we bollen bijvoorbeeld binnen bloeien. De bollen planten we na de bloei buiten om het volgende jaar weer te bloeien.

Ook zijn we begonnen met bloeiende plantarrangementen. Deze kunnen op de balie staan bij de receptie of als kado aan medewerkers of klantrelaties gegeven worden. Planten bloeien langer en zullen telkens weer terug bloeien. Er zijn zoveel mogelijkheden, en daar krijg ik energie van. Zo is het weer leuk geworden om duurzaam bezig te zijn. 

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service