Skip to main content
| Nieuws

Circulaire Hydrokorrels met Buitengoed Dorrepaal

Buitengoed Dorrepaal reinigt de hydrokorrels die Circular Green aanlevert om ze opnieuw te kunnen gebruiken. Dit duurzame project is gericht op het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie.

De hydrokorrels, afkomstig van diverse locaties, worden vaak na één keer gebruik weggegooid. Circular Green heeft een methode ontwikkeld waarbij de korrels eerst worden schoongespoeld en vervolgens worden ontsmet, zodat ze veilig en efficiënt kunnen worden hergebruikt. Dit proces is zodanig ingericht dat medewerkers van Dorrepaal, een zorgboerderij van Middin, het zelf kunnen uitvoeren.

Dorrepaal, werk en leerlocatie, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Door samen te werken met Circular Green kunnen we niet alleen afval verminderen, maar ook waardevolle leermomenten creëren voor onze medewerkers. Dit project laat zien dat duurzaamheid en zorg hand in hand kunnen gaan.”

Circular Green en Buitengoed Dorrepaal hopen dat hun initiatief anderen zal inspireren om soortgelijke stappen te zetten.

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service